Üdvözöljük a Rena Klíma világában! A vásárlás nálunk nem ér véget a megrendeléssel! Akciós beszerléssel, teljeskörű felméréssel segítjük döntését, és az időszakos karbantartásokat Ön helyett is nyomonkövetjük!

Kérdése van? Hívjon minket!

 +36 70 384-0023

Napelemes Rendszerek

Napelemes rendszerek a jövőnkért!

Hosszútávon fenntartható és gazdaságilag gyorsan megtérülő energetikai megoldásként továbbra is a napelemes rendszer a legjobb választás.

Az energiaárak folyamatos és kiszámíthatatlan emelkedése vagy akár a klímaváltozás egy jóval tudatosabb szemlélet felé tereli az emberiséget. Ellentétben a nem megújuló energiaforrásokkal a megújuló energiaforrások hasznosításával nem merítjük ki földünk tartalékait.

A RENA Solar közel két évtizede fog­lal­ko­zik i­pa­ri nap­e­le­mes rend­sze­rek ki­vi­te­le­zé­sé­vel, ez idő alatt több, mint 325 MW tel­je­sít­mé­nyű szo­lár rend­szert te­le­pí­tet­tünk. Ennyi ta­pasz­ta­lat­tal a há­tunk mö­gött bát­ran ál­lít­hat­juk, hogy a je­len­le­gi ma­gyar pi­a­con az egyik leg­ta­pasz­tal­tabb szo­lár ki­vi­te­le­ző cég va­gyunk.

 

Szolgáltatásaink:

 

Cégünk teljes körű építési megoldást kínál azoknak a napelempark beruházók számára, akik tapasztalt kivitelezőt keresnek projektjük megvalósításához. A 360° Solution System keretében a teljes napelem projekt megvalósítására kínálunk megoldást egészen a kezdeti fázistól, a tervezésen, engedélyeztetésen, valamint a cölöpözésen át, a műszaki kivitelezés fázisáig. 

Váltsa ki cége villanyszámláját ipari napelemes rendszerrel! Tetőre szerelt ipari rendszerekben nem ismerünk lehetetlent, bármilyen tetőfelületre megoldást kínálunk.

A lakóháza tetejére szerelt háztartási méretű kiserőmű (HMKE) telepítésével részben vagy teljesen függetlenedhet áramszolgáltatójától. A megvalósítási folyamatban átvállaljuk Öntől a teljes ügyintézés terhét, a kivitelezés mellett a HMKE működtetését is biztosítani tudjuk, valamint már meglévő napelemrendszerét készségesen átvizsgáljuk. Lakossági napelemes kivitelezési szolgáltatásunk olyan választás, ami minőségi, hosszútávú befektetés és akár 10 éven belüli megtérülést jelent az Ön számára. 

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést otthona vagy cége energetikai paramétereinek feltérképezésére! Szakértő kollégáink megtervezik, majd egy komplex energetikai megoldási javaslatot tesznek az Ön asztalára.